Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Χειμερινοί προορισμοί στην Κρήτη: Ανακαλύπτοντας μια διαφορετική πλευρά του νησιού

Χειμερινοί προορισμοί στην Κρήτη: Ανακαλύπτοντας μια διαφορετική πλευρά του νησιού

Ενώ η Κρήτη είναι ευρέως γνωστή για τις ειδυλλιακές παραλίες της και τα ζεστά μεσογειακά καλοκαίρια της, είναι επίσης ένας μαγευτικός προορισμός κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η εξερεύνηση του νησιού εκτός εποχής προσφέρει μια μοναδική προοπτική, αναδεικνύοντας μια διαφορετική πλευρά της φυσικής ομορφιάς, του πολιτισμού και της ιστορίας του.

Τα Χανιά, με τη γοητευτική παλιά πόλη και το γραφικό ενετικό λιμάνι, είναι ένας τέλειος χειμερινός προορισμός. Οι δρόμοι ζωντανεύουν από την τοπική ζωή και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες καθιστούν ιδανική την εποχή για να εξερευνήσετε ιστορικά μνημεία και να απολαύσετε την παραδοσιακή κρητική κουζίνα σε φιλόξενες ταβέρνες. Το Ρέθυμνο, μια άλλη γραφική πόλη, προσφέρει ένα μείγμα μεσαιωνικής και βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής, καθιστώντας το ένα συναρπαστικό μέρος για τους λάτρεις της ιστορίας. Στην ενδοχώρα, τα Λευκά Όρη, ή Lefka Ori, είναι ιδανικά για χειμερινή πεζοπορία και σκι. Το φαράγγι της Σαμαριάς, που συνήθως είναι γεμάτο κόσμο το καλοκαίρι, γίνεται μια ήρεμη και γαλήνια διαδρομή κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Είτε αναζητάτε πολιτιστική εξερεύνηση, υπαίθριες περιπέτειες ή απλώς μια ήρεμη απόδραση, ο χειμώνας στην Κρήτη αποκαλύπτει μια πλευρά του νησιού που είναι εξίσου γοητευτική με την αντίστοιχη καλοκαιρινή.