Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
 Γιατί η Κρήτη είναι ο ιδανικός χειμερινός προορισμός για οικογένειες

Γιατί η Κρήτη είναι ο ιδανικός χειμερινός προορισμός για οικογένειες

Αν ψάχνετε για έναν χειμερινό προορισμό που προσφέρει ήπιο καιρό, εκπληκτικά τοπία, νόστιμο φαγητό και πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, τότε η Κρήτη είναι η ιδανική επιλογή.

Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους η Κρήτη είναι ο ιδανικός χειμερινός προορισμός για οικογένειες:

  • Μπορείτε να εξερευνήσετε τη φύση και την άγρια ζωή του νησιού. Η Κρήτη φιλοξενεί μια ποικιλόμορφη χλωρίδα και πανίδα, με πολλά ενδημικά είδη και σπάνια φυτά. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα φυσικά πάρκα, όπως το φαράγγι της Σαμαριάς, το οροπέδιο Λασιθίου και το φοινικόδασος του Βάι, όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ποδηλασία ή ιππασία. Μπορείτε επίσης να δείτε τα αγριοκάτσικα, τους γύπες, και τα άλλα ζώα που κατοικούν στο νησί.
  • Μπορείτε να μάθετε για την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού. Η Κρήτη έχει μια πλούσια και συναρπαστική ιστορία, που χρονολογείται από τον Μινωικό πολιτισμό, τον πρώτο προηγμένο πολιτισμό στην Ευρώπη. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους, όπως το παλάτι της Κνωσού, το παλάτι της Φαιστού και τη Μονή Αρκαδίου, όπου μπορείτε να θαυμάσετε την αρχαία αρχιτεκτονική, την τέχνη και τη μυθολογία. Μπορείτε επίσης να γνωρίσετε την κρητική κουλτούρα, παρακολουθώντας τα φεστιβάλ, ακούγοντας τη μουσική, δοκιμάζοντας την κουζίνα και παρακολουθώντας τους χορούς που αναδεικνύουν το κρητικό πνεύμα.
  • Μπορείτε να κάνετε διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες με τα παιδιά σας. Η Κρήτη προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για οικογένειες που θέλουν να διασκεδάσουν και να μάθουν κάτι καινούργιο. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα μουσεία, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Ενυδρείο και το Ιστορικό Μουσείο, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά της γεωλογίας, της θαλάσσιας ζωής και της ιστορίας του νησιού. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα θεματικά πάρκα, όπως το Πάρκο Dinosauria, το Cretaquarium και το Labyrinth Park, όπου μπορείτε να απολαύσετε διαδραστικά παιχνίδια, βόλτες και παραστάσεις.