Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Καταπράσινες οάσεις στο Ηράκλειο

Καταπράσινες οάσεις στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο διαθέτει μια συλλογή από καταπράσινα αστικά πάρκα που προσφέρουν ανάπαυλα και ηρεμία μέσα στο πολύβουο μεσογειακό αστικό τοπίο.

Ανάμεσά τους, το γοητευτικό πάρκο της πλατείας Λιονταριών αποτελεί μια ήρεμη όαση, με τα καταπράσινα δέντρα και τα σιντριβάνια του να προσφέρουν ένα δροσερό καταφύγιο από τον κρητικό ήλιο. Σε κοντινή απόσταση, το πάρκο Γεωργιάδη παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία εξωτικών φυτών και δέντρων που καλεί τους επισκέπτες να σταματήσουν και να απολαύσουν τη σκιά. Κάνοντας μια βόλτα στα ελικοειδή μονοπάτια του, μπορεί κανείς να εκτιμήσει το αρμονικό μείγμα της φύσης και της αστικής ζωής.

Νοτιότερα, βρίσκεται η κρήνη Μπέμπο, ένα μέρος όπου συγκλίνουν η ιστορία και η φύση. Αυτό το πάρκο, στολισμένο με γλυπτά και περιτριγυρισμένο από ιστορικά κτίρια, προσφέρει μια μοναδική ματιά στο παρελθόν του Ηρακλείου, ενώ παράλληλα παρέχει έναν γαλήνιο χώρο για χαλάρωση. Είτε αναζητάτε ένα γαλήνιο καταφύγιο για ένα χαλαρό καφέ, είτε ένα μέρος για να ηρεμήσετε, είτε ένα παράθυρο στο πολιτιστικό και ιστορικό μωσαϊκό του Ηρακλείου, αυτά τα πάρκα προσφέρουν μια απολαυστική απόδραση και μια ανάσα δροσιάς μέσα σε αυτή τη μεσογειακή μητρόπολη.