Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το νησί της Κρήτης

Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το νησί της Κρήτης

Για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε τους θησαυρούς της Κρήτης απαιτείται το τέλειο μείγμα ευελιξίας και ελευθερίας για να διασχίσετε τα ποικίλα τοπία του νησιού.

Η επιλογή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου θεωρείται συχνά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες της κρητικής περιπέτειας σας.

Η Κρήτη, με τους γραφικούς παραθαλάσσιους δρόμους, τα ορεινά εδάφη και τα γοητευτικά χωριά που βρίσκονται μακριά από την πεπατημένη, εξερευνάται καλύτερα με την ανεξαρτησία που προσφέρει ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Από τις πολυσύχναστες πόλεις του Ηρακλείου και των Χανίων μέχρι τα ήσυχα χωριά στα βουνά, το να έχετε το δικό σας αυτοκίνητο σας επιτρέπει να ορίσετε το ρυθμό σας και να ανακαλύψετε κρυμμένα διαμάντια στην πορεία. Οι πολυάριθμοι αρχαιολογικοί χώροι του νησιού, οι παρθένες παραλίες και οι παραδοσιακές ταβέρνες γίνονται εύκολα προσβάσιμες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο δρομολόγιο που να ευθυγραμμίζεται με τα ενδιαφέροντά σας.

Επιπλέον, ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας επιτρέπει να αγκαλιάσετε τον αυθορμητισμό του ταξιδιού, είτε πρόκειται για ένα τοπικό φεστιβάλ, είτε για μια στάση σε έναν ελαιώνα στην άκρη του δρόμου, είτε για το κυνήγι ενός μαγευτικού ηλιοβασιλέματος από ένα παραθαλάσσιο σημείο θέασης. Ενώ υπάρχουν δημόσιες συγκοινωνίες, η ευελιξία που προσφέρει ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εξασφαλίζει ότι κάθε γωνιά της Κρήτης θα γίνει μέρος του μοναδικού σας ταξιδιού. Ετοιμαστείτε, να βγείτε στον ανοιχτό δρόμο και αφήστε την εξερεύνηση της Κρήτης να εξελιχθεί με τον δικό σας ρυθμό, δημιουργώντας αναμνήσεις που ξεπερνούν τα συνηθισμένα.