Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Οι πρώτες ακτίνες του ήλιου: Ο απόλυτος οδηγός για τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης την άνοιξη

Οι πρώτες ακτίνες του ήλιου: Ο απόλυτος οδηγός για τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης την άνοιξη

Καθώς ο ήλιος αρχίζει να ανεβαίνει πάνω από τον γαλάζιο ορίζοντα, η ακτογραμμή της Κρήτης ξυπνά με μια ανανεωμένη γοητεία κατά τη διάρκεια της μαγευτικής εποχής της άνοιξης.

Οι καλύτερες παραλίες του νησιού, ανέγγιχτες ακόμα από την πολυκοσμία του καλοκαιριού, προσκαλούν τους πρωινούς ξυπνητές και τους λάτρεις της φύσης να απολαύσουν τις πρώτες ακτίνες του ήλιου. Το Ελαφονήσι, που φημίζεται για τη ροζ αμμουδιά του και τα κρυστάλλινα νερά του, αναδεικνύεται σε ανοιξιάτικο παράδεισο, προσκαλώντας τους επισκέπτες να απολαύσουν την ηρεμία των ακτών του πριν από την κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Ο Μπάλος, μια λιμνοθάλασσα μαγευτικής ομορφιάς, γίνεται ένα απομονωμένο καταφύγιο, προσβάσιμο με σκάφος ή μια γραφική πεζοπορία. Την άνοιξη, τα σμαραγδένια νερά και η παρθένα άμμος του Μπάλου γοητεύουν τους παραθεριστές που αναζητούν μια γαλήνια απόδραση. Για όσους επιθυμούν ένα μείγμα πολιτισμού και ακτογραμμής, η παραλία Πρέβελη προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με το ποτάμι της που είναι γεμάτο φοίνικες και το ιστορικό μοναστήρι Πρέβελη με θέα το Λιβυκό Πέλαγος.

Η άνοιξη αποκαλύπτει τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης, από τους απομονωμένους όρμους των Σεϊτάν Λιμανιών μέχρι τη χρυσαφένια έκταση των Φαλάσαρνων. Οι ήπιες θερμοκρασίες και τα ανθισμένα τοπία δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό για παράκτιες εξερευνήσεις, είτε πρόκειται για θαλάσσια σπορ είτε απλώς για την απόλαυση της γαλήνιας ατμόσφαιρας αυτών των μεσογειακών διαμαντιών. Αυτός ο απόλυτος οδηγός διασφαλίζει ότι κάθε ηλιοθεραπευτής μπορεί να ανακαλύψει την ανέγγιχτη ομορφιά των παραλιών της Κρήτης κάτω από την πρώτη ζεστή αγκαλιά της άνοιξης.