Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Πώς να απολαύσετε μια ρομαντική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Κρήτη: δραστηριότητες για ζευγάρια

Πώς να απολαύσετε μια ρομαντική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Κρήτη: δραστηριότητες για ζευγάρια

Αν αναζητάτε έναν άνετο και ρομαντικό προορισμό για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που προσφέρει ήπιο καιρό, εκπληκτικά τοπία, νόστιμο φαγητό και πολλές δραστηριότητες για εσάς και το σύντροφό σας, τότε η Κρήτη είναι η ιδανική επιλογή.

Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε μια ρομαντική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Κρήτη:

  • Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα. Η Κρήτη έχει μερικά από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο, με τον ουρανό να μετατρέπεται σε μια παλέτα χρωμάτων που αντανακλάται στη θάλασσα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα από μία από τις πολλές παραλίες, όπως το Ελαφονήσι, ο Μπάλος ή τα Φαλάσαρνα. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια εκδρομή με σκάφος ή μια κρουαζιέρα και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα από το νερό, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και ακούγοντας μουσική.
  • Απολαύστε την κρητική κουζίνα. Η Κρήτη φημίζεται για την ποιότητα, την ποικιλία και τα οφέλη της για την υγεία. Βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή, η οποία δίνει έμφαση στην κατανάλωση ελαιολάδου, λαχανικών, φρούτων, δημητριακών, οσπρίων, ξηρών καρπών, βοτάνων, τυριού, γιαουρτιού και μελιού, καθώς και σε μέτριες ποσότητες ψαριού, κρέατος και κρασιού. Μπορείτε να απολαύσετε την κρητική κουζίνα σε μία από τις πολλές ταβέρνες, εστιατόρια ή καφετέριες, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως ντάκο, καλιτσούνια, σαλιγκάρια, αρνάκι και τυρόπιτες. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα μάθημα μαγειρικής ή μια ξενάγηση γευσιγνωσίας και να μάθετε πώς να προετοιμάζετε ή να εκτιμάτε τις κρητικές λιχουδιές.