Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Κρητικά χωριά: αγκαλιάζοντας τους ρυθμούς της αυθεντικής κρητικής ζωής

Κρητικά χωριά: αγκαλιάζοντας τους ρυθμούς της αυθεντικής κρητικής ζωής

Βγείτε από τα πεπατημένα μονοπάτια και μπείτε στην καρδιά της ψυχής της Κρήτης - στα ιστορικά χωριά της.

Μακριά από τα πολυσύχναστα τουριστικά κέντρα, αυτοί οι αγροτικοί θύλακες προσφέρουν μια αφιλτράριστη συνάντηση με την ουσία της κρητικής ζωής. Φανταστείτε να βυθίζεστε στα καθημερινά έθιμα, από την καλλιέργεια της ελιάς στους ελαιώνες μέχρι τη συμμετοχή σε ζωηρές καφενειακές συζητήσεις, και να γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του ρυθμού του χωριού.

Τα κρητικά χωριά χρησιμεύουν ως πύλες για ένα καθηλωτικό πολιτιστικό ταξίδι, όπου ο χρόνος μοιάζει να σταματά, επιτρέποντάς σας να συγχρονιστείτε με την αλλαγή των εποχών. Απολαύστε την απλότητα της κρητικής κουζίνας, όπου τα τοπικά υλικά και οι πατροπαράδοτες συνταγές δημιουργούν γεύσεις που αφηγούνται ιστορίες περασμένων γενεών. Είτε είναι σκαρφαλωμένα σε μια βουνοπλαγιά είτε βρίσκονται κατά μήκος της ακτής, αυτά τα χωριά προσφέρουν ένα γαλήνιο καταφύγιο, προσκαλώντας σας να απολαύσετε την αυθεντικότητα της κρητικής ζωής και να οικοδομήσετε δεσμούς που διαρκούν πολύ πέρα από τα τουριστικά μονοπάτια.