Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Κρητική φιλοξενία: αγκαλιάζοντας το πνεύμα της Φιλοξενίας

Κρητική φιλοξενία: αγκαλιάζοντας το πνεύμα της Φιλοξενίας

Στην καρδιά της Κρήτης, η φιλοξενία δεν είναι απλώς μια χειρονομία- είναι ένας τρόπος ζωής βαθιά ριζωμένος στον πολιτιστικό ιστό του νησιού.

Οι Κρητικοί, γνωστοί για τα ζεστά τους χαμόγελα και τις ανοιχτές καρδιές τους, ενσαρκώνουν την αρχαία ελληνική έννοια της "Φιλοξενίας" - μια γνήσια αγάπη για τους ξένους. Οι επισκέπτες της Κρήτης δεν είναι φιλοξενούμενοι, αλλά αγκαλιάζονται ως μέλη της μεγάλης κρητικής οικογένειας. Από τη στιγμή που πατάει κανείς το πόδι του στο νησί, το πνεύμα της Φιλοξενίας γίνεται εμφανές - στις γενναιόδωρες προσφορές τοπικών εδεσμάτων, στους εγκάρδιους χαιρετισμούς που ανταλλάσσονται στις πλατείες των χωριών και στη γνήσια περιέργεια για τις ιστορίες και τις εμπειρίες των νεοφερμένων.

Η κρητική φιλοξενία είναι μια αισθητηριακή εμπειρία, ένα κράμα αυθεντικής κουζίνας, ειλικρινών συζητήσεων και μιας γνήσιας επιθυμίας να διασφαλιστεί ότι κάθε επισκέπτης θα νιώσει όχι απλώς ευπρόσδεκτος αλλά και αγαπητός. Είτε μοιράζεστε ένα γεύμα σε μια παραδοσιακή ταβέρνα, είτε πίνετε ρακί με τους ντόπιους, είτε συμμετέχετε σε μια χαρούμενη γιορτή, οι επισκέπτες γρήγορα ανακαλύπτουν ότι η κρητική φιλοξενία ξεπερνά την απλή ευγένεια- είναι μια πρόσκληση να δημιουργήσετε δεσμούς, να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις και να γίνετε μέρος μιας κοινότητας που εκτείνεται πολύ πέρα από τα όρια του χρόνου και του τόπου.