Booking
Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
City break στην όμορφη Αμμουδάρα στο Ηράκλειο

City break στην όμορφη Αμμουδάρα στο Ηράκλειο

Φωλιασμένη κατά μήκος της γραφικής βόρειας ακτής της Κρήτης, η Αμμουδάρα, ένα γαλήνιο παραθαλάσσιο προάστιο του Ηρακλείου, προσκαλεί τους ταξιδιώτες με τις αμμώδεις παραλίες της και ένα αρμονικό μείγμα νεωτερικότητας και παράδοσης.

Ένα city break στην Αμμουδάρα προσφέρει μια απολαυστική απόδραση για όσους αναζητούν τόσο χαλάρωση όσο και περιπέτεια. Οι ηλιόλουστες ακτές, που εκτείνονται για χιλιόμετρα, παρέχουν το τέλειο σκηνικό για χαλαρή ηλιοθεραπεία ή αναζωογονητικές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου. Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ μπορούν επίσης να επιδοθούν σε συναρπαστικές δραστηριότητες όπως το windsurfing και το paddleboarding.

Πέρα από την παραλία, το ζωντανό κέντρο της Αμμουδάρας διαθέτει μια πληθώρα από γοητευτικές ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα, όπου μπορείτε να απολαύσετε την παραδοσιακή κρητική κουζίνα και να ψωνίσετε τοπικά χειροποίητα αναμνηστικά. Για μια δόση πολιτισμού και ιστορίας, κάντε μια σύντομη βόλτα στην καρδιά του Ηρακλείου, όπου θα βρείτε θησαυρούς όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και το ιστορικό βενετσιάνικο φρούριο Κούλες. Είτε αναζητάτε ένα ήσυχο παραθαλάσσιο καταφύγιο είτε μια περιπέτεια στην πόλη με κρητική γοητεία, η Αμμουδάρα στο Ηράκλειο είναι ο ιδανικός προορισμός για ένα αξέχαστο city break.